Συνεργασία Ελλήνων εξαγωγέων με την Alibaba - iefimerida.gr

Συνεργασία Ελλήνων εξαγωγέων με την Alibaba

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφίλ στη μεγαλύτερη Β2Β πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου alibaba.com όπου θα καταχωρήσει τα προϊόντα των επιχειρήσεων -μελών δημιούργησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Οπως επισημαίνεται από τον ΠΣΕ, ενισχύει με αυτό τον τρόπο την προσπάθειά του να προσφέρει συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών. Υποστηρίζει τις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν ένα σχέδιο ποιοτικών επαφών και δημιουργίας συνεργασιών B2B μέσω της alibaba σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προκειμένου να τονωθεί και να ενισχυθεί η εξαγωγική δραστηριότητα των μελών του Π.Σ.Ε μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, αποκλειστικά για τα μέλη που θα συμφωνήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα κάτω από την ομπρέλα του Συνδέσμου, προσφέρεται ένα σύνολο υπηρεσιών που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο έτος σε πολύ χαμηλό κόστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που επιλεγόταν μεμονωμένα το σύνολο των υπηρεσιών αυτών από κάθε μέλος ξεχωριστά, η ετήσια επένδυση θα ξεπερνούσε τα 10.000€ ενώ τώρα ξεκινά από 550€.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΣΕ alibaba
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ