Κάτοικος Εξαρχείων στο iefimerida: Είχα περάσει από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λεπτά πριν, θα μπορούσαν να κινδυνέψουν περαστικοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάτοικος Εξαρχείων στο iefimerida: Είχα περάσει από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λεπτά πριν, θα μπορούσαν να κινδυνέψουν περαστικοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και γενικότερα για την εγκληματικότητα στην περιοχή των Εξαρχείων μίλησε στον φακό του iefimerida ο Γιώργος Αποστολόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και κάτοικος της περιοχής.

«Λίγα λεπτά πριν το περιστατικό πέρναγα από τη Χαριλάου Τρικούπη καθώς είναι η γειτονιά μου, και βεβαίως αφότου έμαθα το συμβάν ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί θα μπορούσε να συμβεί κάτι σε εμένα όπως και σε κάθε περαστικό.

Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο κέντρο της Αθήνας και πολύ περισσότερο όταν περνάει και κόσμος, είναι απαράδεκτα τέτοια πράγματα.

Είναι άσχημο να παίζουμε με ζωές αστυνομικών, απλών ανθρώπων ή και αναρχικών ιδεολόγων. Οποιαδήποτε ζωή έχει μια αξία, δεν μπορούμε να τη σπαταλάμε στο δρόμο για οποιονδήποτε ιδεολογικό λόγο.

Από εκεί και πέρα, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων έχουμε σε εβδομαδιαία βάση τρομακτικά προβλήματα εγκληματικότητας και ανομίας. Το Σάββατο είχαμε το περίφημο πάρτι εδώ δίπλα στη Διδότου και στη Μεταξά υπάρχουν δύο καμένα αυτοκίνητα. Έχουμε όλο το μπουκέτο των παράνομων πράξεων.

Εχουμε λαθρεμπόριο τσιγάρων Νοταρά και Στουρνάρη, 12 ώρες το 24ωρο, με κάποια κυκλώματα τα οποία τα πουλάνε δημοσίως, έχουμε εμπόριο ναρκωτικών, έχουμε τις παράνομες συναυλίες, τόσο στην πλατεία όσο και στον λόφο του Στρέφη που δεν αφήνουν κανέναν να κοιμηθεί, έχουμε εμπρησμούς σε κάδους, βανδαλισμούς, κλοπές και ληστείες σε μικρομάγαζα και μίνι μάρκετ. Γνωστό το περιστατικό όπου οπλοφόροι κουκουλοφόροι έβαλαν το όπλο στο κεφάλι ενός μικρού παιδιού σε μαγαζί της περιοχής πριν λίγο καιρό. Έχουμε τις καταλήψεις που είναι δεκάδες πλέον, έχουμε το κοντέινερ στην πλατεία που κανείς δεν το έχει ενοχλήσει, είναι μια κατάσταση τριτοκοσμική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ