Η συμβουλή ομορφιάς της Κέιτ Μος για λαμπερή επιδερμίδα κοστίζει λιγότερο από μισό ευρώ - iefimerida.gr

Η συμβουλή ομορφιάς της Κέιτ Μος για λαμπερή επιδερμίδα κοστίζει λιγότερο από μισό ευρώ

Το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος. Φωτογραφία: Jonathan Short/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ένα μοντέλο μοιράζεται μια συμβουλή για την περιποίηση της επιδερμίδας, συνήθως συνοδεύεται από μία απλησίαστη τιμή. Η Κέιτ Μος όμως, μόλις απέδειξε πως η περιποίηση του δέρματος δε χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία.

Το 43χρονο μοντέλο, που έχει σχεδόν 30 χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, λέει ότι ένα από τα αγαπημένα της βήματα στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας της είναι στην πραγματικότητα να βουτά το πρόσωπό της σε ένα νεροχύτη με παγωμένο νερό.

Ερωτηθείς από το περιοδικό Stella της Telegraph για τις κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς που έμαθε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Κέιτ απάντησε: «Ο πάγος είναι το καλύτερο τέχνασμα. Γεμίστε το νεροχύτη με παγάκια, κρύο νερό και φέτες αγγουριού και βυθίστε το πρόσωπό σας για όσο το δυνατόν περισσότερο. Μειώνει άμεσα το πρήξιμο και σφίγγει το δέρμα σας».

Με τον τρόπο ζωής της, δεν είναι περίεργο που η Κέιτ στρέφεται σε αυτό το κόλπο για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα της. Και μάλιστα το κόστος της συγκεκριμένη θεραπείας είναι μηδαμινό αν σκεφτεί κανείς ότι ένα αγγούρι κοστίζει περίπου 50 λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ