«Ραντεβού στο WoW, αγάπη μου!» - iefimerida.gr

«Ραντεβού στο WoW, αγάπη μου!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκείνος ψηλός αρρενωπός, με μυτερά πράσινα αυτιά και χασαπομάχαιρο. Εκείνη κατάλευκη μάγισσα νάνος, με φούξια μαλλιά και τόξο. Έρωτας σου λέει, με τη πρώτη ματιά!

Όταν ο John Bentley (27 χρονών) γνώρισε τη Tamara Langman (24 χρονών) ήταν και οι δυο συνδεδεμένοι online και έπαιζαν World Of Warcraft. Εκείνη χειριζόταν ένα gnome, ενώ το avatar του άλλου ήταν ο Weulfgar McDoal. Μαζί εξόρμησαν να σκοτώσουν το δαίμονα Malchezzar, το οποίο τελικά πετσόκοψαν για τα καλά και κατάλαβαν ότι ταιριάζουν στα σημεία! Μετά τη πρώτη ρομαντική αυτή συνάντηση, οι δύο παίκτες άρχισαν να συναντιούνται στα πιο ήσυχα μέρη του παιχνιδιού, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Το παιχνίδι και τα quests πήγαν περίπατο, και η καθημερινή βόλτα στο internet café έγινε το άτυπο ραντεβουδάκι τους. Δύο μήνες πέρασαν μέχρι να συναντηθούνε επιτέλους σε αληθινό χώρο, τα δύο άτομα. Η συνάντηση στo Santa Barbara όπου και έμενε η Tamara, είχε αίσια κατάληξη, αφού τελικά το έτερον ήμισυ, έμεινε εκεί μέχρι σήμερα (δύο χρόνια μετά!).

Αν εκπλήσσεσαι με τη τροπή του chat των δύο gamers, πρέπει να αρχίσεις να αναθεωρείς. Σύμφωνα με στοιχεία το 40% των παικτών online είναι γυναίκες και στη πλειονότητά τους ,μάλιστα, ενήλικες. Έτσι λοιπόν, τα online ραντεβού μπορούν να πληθαίνουν, αλλά με μέτρο πάντα γιατί δύο gigs σε ένα σπιτικό δεν κάνουν προκοπή!

Πηγή: PCsteps

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρωτας WoW chat αληθινή ιστορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ