Μαξίμου κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Φθηνή αντιπολίτευση -Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα - iefimerida.gr

Μαξίμου κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Φθηνή αντιπολίτευση -Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα

Για φτηνή αντιπολίτευση κατηγορεί το Μαξίμου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν μία εγκληματική ενέργεια για μικροκομματικά οφέλη και φτηνή αντιπολίτευση κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Θα συνιστούσαμε τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ, που έσπευσαν να αξιοποιήσουν για μικροκομματικά οφέλη και φθηνή αντιπολίτευση μία εγκληματική και προβοκατόρικη ενέργεια, περισσότερη αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή τα σχόλια των δύο κομμάτων για την επίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

«Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων. Η ελληνική κυβέρνηση έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και την ικανότητά της να συλλάβει σύντομα και αυτούς τους δράστες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση ΠΑΣΟΚ πρωθυπουργός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ