Εθνική ομάδα: Αγωνία για Παπασταθόπουλο-Τοροσίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Αγωνία για Παπασταθόπουλο-Τοροσίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα κινείται σε... ρυθμούς Κροατίας ενόψει του πρώτου αγώνα των μπαράζ για το Μουντιάλ 2018 την προσεχή Πέμπτη.

Και όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Βασίλη Τοροσίδη. Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα τραυματισμών τους, ωστόσο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να ενισχύσουν την γαλανόλευκη στο πρώτο παιχνίδι του Ζάγκρεμπ. Ο διεθνής μπακ έκανε ατομικό σήμερα, ενώ ο στόπερ της Ντόρτμουντ ακολούθησε θεραπεία. Και οι δυο τους θα επανεξεταστούν αύριο από το ιατρικό επιτελείο και άπαντες περιμένουν τα χαρμόσυνα νέα. Είναι αλήθεια πως για τον Παπασταθόπουλο υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία δεδομένου πως το πρόβλημά του (διάστρεμμα) δεν είναι όσο σοβαρό είναι του «Τόρο» (θλάση).

Από ‘κει και πέρα, ο Παναγιώτης Ρέτσος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία στο δικέφαλο, η οποία ήταν «καθαρή». Σήμερα δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, από Τρίτη όμως θα… μπει κανονικά στο πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον Μίχαελ Σκίμπε. Τέλος, μικροενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ