Τα επικά κέικ του Mokpo στο Χαλάνδρι είναι τόσο εντυπωσιακά που σχεδόν λυπάσαι να τα φας [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα επικά κέικ του Mokpo στο Χαλάνδρι είναι τόσο εντυπωσιακά που σχεδόν λυπάσαι να τα φας [εικόνες]

Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Mokpo είναι ένα νεραϊδένιο creative cake shop που άνοιξε στο κέντρο του Χαλανδρίου από τον Μάιο του 2016 για να δημιουργήσει γλυκά βγαλμένα από παραμύθι.

Η Μαρία και η Δανάη είναι δυο φίλες που σπούδαζαν μαζί στην σχολή Καλών Τεχνών, όπου και γνωρίστηκαν, οπότε είπαν να ενώσουν τα δυνάμεις στους, συνδυάζοντας γεύση και αισθητική. Φτιάχνουν τα πάντα μόνες τους, ακόμα και τις συσκευασίες, και είναι πάντα εκεί με το χαμόγελο για να σας εξυπηρετήσουν. Mokpo είναι μεν μια πόλη στην Κορέα, αλλά τους άρεσε ηχητικά η λέξη, γιατί περιγράφει την εικόνα του cake που φουσκώνει.

Το μενού του Mokpo περιλαμβάνει λαχταριστά cakes, mini cakes, τούρτες, treats, cookies, cupcakes, αλλά και lactose free και vegan desserts, για όσους ακολουθούν ανάλογη διατροφή. Πέρα από την απίθανη γεύση τους, τα γλυκά εδώ θα σας εντυπωσιάσουν με την υπέροχη διακόσμησή τους,- είναι τόσο όμορφα, σαν μικρά έργα τέχνης, που κυριολεκτικά λυπάσαι να τα καταστρέψεις.

Ανακαλύψτε τις γεύσεις του Μοkpo και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ cupcakes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ