Ρώτησαν την Τζούλια Ρόμπερτς πώς αισθάνεται που έγινε 50 και πήραν την απάντηση που τους άξιζε - iefimerida.gr

Ρώτησαν την Τζούλια Ρόμπερτς πώς αισθάνεται που έγινε 50 και πήραν την απάντηση που τους άξιζε

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός με το αιώνια πιο ωραίο χαμόγελο του Χόλιγουντ, Τζούλια Ρόμπερτς, έγινε 50 την εβδομάδα που μας πέρασε. Χρόνια της Πολλά, αλλά κι ένα μεγάλο μπράβο για την πρόσφατη της δήλωση.

Κι ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που φρικάρουν και μόνο στην ιδέα της δεκαετίεας που αρχίζει με τον αριθμό «5», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δηλώνει απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της. Όπως είπε, καλωσορίζει την 6η δεκαετία της ζωής της με ανοιχτές αγκάλες, επιμένοντας ότι δεν ένιωσε κάπως διαφορετικά ή περίεργα όταν γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια.

Αυτό είναι κάτι που οι δημοσιογράφοι δε φαίνεται να κατανοούν και σε συδνυασμό με το γεγονός ότι η ηλικία είναι πάντα ένα θέμα που «πουλάει» επιμένουν να της κάνουν -θεωρητικά πάντα- άβολες ερωτήσεις για την ηλικία της. Στην πραγματικότητα όμως, όταν μιλάμε για τη Τζούλια Ρόμπερτς δεν υπάρχουν άβολες ερωτήσεις.

Έτσι όταν την ρώτησαν πως νιώθει για την ηλικία της εκείνη έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση.

Διάβασε τι απάντησε η Τζούλια Ρόμπερτς όταν την ρώτησαν για την ηλικία της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ