Titan Global Finance: Στις αγορές με νέο ομόλογο 250 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Titan Global Finance: Στις αγορές με νέο ομόλογο 250 εκατ. ευρώ

To εργοστάστιο τσιμέντου Pennsuco στη Florida/ Φωτογραφία: Τιτάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η TITAN Global Finance PLC, θυγατρική εταιρεία της Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ ΑΕ ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προβεί στην έκδοση νέων ομολογιών ποσού 250.000.000 ευρώ επταετούς διάρκειας, με την εγγύηση της Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ ΑΕ, οι οποίες αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο της Ιρλανδίας.

Διαχειρίστριες για την έκδοση και διάθεση των ομολογιών ορίστηκαν οι τράπεζες HSBC Bank plc, Société Générale, ABN Amro Bank NV, Alpha Bank AE, Eurobank Ergasias SA, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και Raiffeisen Bank International AG.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση των νέων ομολογιών θα χρησιμοποιηθούν κατά την απόλυτη κρίση της εκδότριας για την εξαγορά από αυτήν των ομολογιών εκδόσεώς της με τοκομερίδιο 4,25% πριν τη λήξη τους τον Ιούλιο του 2019, σύμφωνα με τους όρους της πρότασης εξαγοράς και για την εξυπηρέτηση γενικών εταιρικών σκοπών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η εξόφληση τραπεζικού και λοιπού δανεισμού.

Η έκδοση των νέων ομολογιών τελεί υπό προϋποθέσεις και ιδίως από την αποδεκτή από την εκδότρια τιμολόγησή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τιτάν ομόλογο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ