Σοκ στο Ηράκλειο: Συνέθλιψε κουταβάκια και τα πέταξε στα σκουπίδια - iefimerida.gr

Σοκ στο Ηράκλειο: Συνέθλιψε κουταβάκια και τα πέταξε στα σκουπίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και οργή προκαλεί η φρικιαστική πράξη ενός αδίστακτου πατέρα, ο οποίος σκότωσε με φρικτό τρόπο τέσσερα νεογέννητα κουτάβια και τα πέταξε στα σκουπίδια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τους περαστικούς στην περιοχή Ελιά του Ηρακλείου, ο πατέρας έφτασε με ένα αγροτικό στο σημείο όπου άφησε τα κουτάβια και έβαλε τον μικρό γιο του να πλησιάσει εκείνος τον κάδο και να τα πετάξει.

Στην σακούλα οι περαστικοί βρήκαν 4 νεογέννητα κουταβάκια που τα κεφάλια τους είχαν πολτοποιηθεί με φρικιαστικό και αποτρόπαιο τρόπο μόλις ήρθαν στον κόσμο, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν και αναζητά τα στοιχεία πατέρα και γιου, έχοντας ως μοναδικό στοιχείο ένα πλαστικό γάντι μιας χρήσης από το οποίο προσπαθούν να βγάλουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουτάβια Κρήτη Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ