Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ: «Είμαστε καφενείο» - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ: «Είμαστε καφενείο»

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ: «Είμαστε καφενείο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σφραγίσει εισιτήρια λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και έτσι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε μετά από απόφαση της αστυνομίας και της ΓΓΑ, που επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας και θα διεξαχθεί αύριο.

Σύμφωνα με το sportfm oι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται αρκετά απογοητευμένοι από όσα συνέβησαν χθες και την αδυναμία καταβολής του ποσού των 200.000 ευρώ για να σφραγιστούν τα εισιτήρια.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε παίκτης της ΑΕΚ για να περιγράψει την απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα: «Είμαστε καφενεία». Οι περισσότεροι έμαθαν το πρόβλημα όταν μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο που συνήθως διανυκτερεύει η ομάδα πριν τα εντός έδρας παιχνίδια.

Όταν μάλιστα έμαθαν την απόφαση της ΓΓΑ για την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, τότε η απογοήτευση έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα σχόλια. Όμως μια από τις ατάκες που έκανε εντύπωση και αντικατοπτρίζει τον προβληματισμό τους ήταν ότι «είμαστε καφενεία».

Το μεγάλο ερώτημα όμως που τίθεται από τους οπαδούς της δεν αφορά μόνο το παιχνίδι που δεν θα πραγματοποιηθεί αλλά την υπόθεση που καίει –αυτή την χρονική στιγμή- όλους τους φίλους της ομάδας: Την αδειοδότηση από την UEFA.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ενημερώθηκαν για την αναβολή του αγώνα τους κόντρα στον ΟΦΗ όταν πήγαν στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή πριν τα παιχνίδια και η απογοήτευση τους από την εξέλιξη αυτή ήταν φανερή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ