ΗΠΑ: Ο εισαγγελέας έχει στοιχεία για να ασκήσει δίωξη κατά του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Ο εισαγγελέας έχει στοιχεία για να ασκήσει δίωξη κατά του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ

Ο Μάικλ Φλιν (Φωτογραφία: AP/ Carolyn Kaster)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ειδικός εισαγγελέας έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία, προκειμένου να ασκήσει δίωξη κατά του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ Μάικλ Φλιν και του γιου του, σύμφωνα με το NBC.

Η ομάδα του Ρόμπερτ Μιούλερ εξετάζει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, ψευδή κατάθεση σε ομοσπονδιακούς λειτουργούς και για τον ρόλο του Φλιν στην απομάκρυνση αντιπάλου του προέδρου της Τουρκίας από τις ΗΠΑ έναντι εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μιούλερ ενισχύει την πίεση επί του Φλιν μετά την απαγγελία κατηγοριών κατά του επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, σύμφωνα με το NBC News.

Ο Μάικλ Φλιν υπηρέτησε επί 24ήμερο ως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ, αλλά αποπέμφθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι παρουσίασε διαστρεβλωμένα τις επαφές του με Ρώσο διπλωμάτη στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικλ Πενς.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ