Καμμένος ειρωνεύεται μέσω Twitter: Σταματώ κάθε διαδικασία για τα F16 - iefimerida.gr

Καμμένος ειρωνεύεται μέσω Twitter: Σταματώ κάθε διαδικασία για τα F16

Ο Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: EUROKINISSI / Γ.Τ. ΥΠΕΘΑ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ανάρτηση στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι σταματά κάθε διαδικασία για την αναβάθμιση των F16, έπειτα από τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα.

«Αφού η Ντόρα βλέπει, κάτι σάπιο, στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στον λογαριασμό του στο Twitter, σχετικά με τη συμφωνία της ελληνικής με την αμερικανική κυβέρνηση, για την αναβάθμιση των F16.

Αφού η Ντόρα βλέπει,κάτι σάπιο,στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ

Ο κ. Καμμένος προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση έπειτα από δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο «Βήμα».

Σε σχετική ερώτηση, η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», αναφέροντας ότι αρχικά ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως η Ελλάδα θα δώσει 2,4 δισ. δολάρια για τα F16 , στη συνέχεια ο κ. Καμμένος είπε ότι το κόστος είναι 1,1 δισ., ενώ στη συνέχεια υπήρξε διευκρινιστική ανακοίνωση του ΓΕΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ F16 Πάνος Καμμένος Ντόρα Μπακογιάννη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ