Τασούλας: Δεν τίθεται θέμα επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ - iefimerida.gr

Τασούλας: Δεν τίθεται θέμα επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ

Τασούλας: Δεν τίθεται θέμα επιστροφής της Ντόρας στη ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας διέψευσε τα σενάρια επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμιά προσέγγιση και καμία συζήτηση.

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 «έσβησε» τη φωτιά που φούντωσε μέσα από σενάρια ότι μετά την ενεργοποίηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως τομεάρχη της Ν.Δ ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάνη καθώς οι σχέσεις είναι σε καλό επίπεδο

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι προσωπικές τους σχέσεις έχουν διαταραχθεί μετά τις εσωκομματικές αναμετρήσεις στην Νέα Δημοκρατία το 2009.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας τάχθηκε κατά της επιστροφης στη ΝΔ όσων βουλευτών ψήφισαν όχι στην κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή για την νέα δανειακή σύμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ