Σκληρή ανάρτηση από ιερέα στην Κρήτη για την επίθεση στον 11χρονο Αμίρ [εικόνα] - iefimerida.gr

Σκληρή ανάρτηση από ιερέα στην Κρήτη για την επίθεση στον 11χρονο Αμίρ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία σκληρή ανάρτηση προχώρησε ο ιερέας Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος από την Κρήτη μετά την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ.

«Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει», γράφει ο ιερέας στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το "μουστάκι" του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμίρ ιερέας σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ