Αννα Γουίντουρ: Γιατί η βασίλισσα της μόδας φοράει εδώ και 24 χρόνια τα ίδια Manolo Blahnik παπούτσια - iefimerida.gr

Αννα Γουίντουρ: Γιατί η βασίλισσα της μόδας φοράει εδώ και 24 χρόνια τα ίδια Manolo Blahnik παπούτσια

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες, ο σχεδιαστής Μanolo Blahnik σχεδίασε ένα ζευγάρι πέδιλα με βάση το πόδι της ίδιας της Anna Wintour.

Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά, συνεχίζει να είναι το παπούτσι που τη συνοδεύει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση.

«Anna Wintour». Διευθύντρια της Vogue τα τελευταία 30 χρόνια, fashion icon και περσόνα. Έχει το ίδιο bob καρέ κούρεμα από τότε που ήταν 14 χρονών. Χαμογελάει σπάνια. Γνωστή για την ψυχρή ιδιοσυγκρασία, «χάρη» στην οποία φέρει και το ψευδώνυμο «Nuclear Wintour» (Πυρηνική Wintour). Δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα, εικονικά πια, μαύρα της γυαλιά, ακόμα κι αν βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους.

Κομμάτι αυτής της αυστηρότητας και πειθαρχίας με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή της είναι και ο στιλιστικός της κώδικας χάρη στον οποίο θεωρείται fashion icon και βρίσκεται συνεχώς μέσα σε λίστες με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Νέας Υόρκης. Ποια ρούχα φτιάχνουν την πανοπλία της; Αδιαμφισβήτητα, τα τουίντ Chanel σακάκια, οπωσδήποτε οι φούστες και τα φορέματα σε midi ύψος. Κι ενώ αυτά εναλλάσονται συνεχώς, υπάρχει ένα κομμάτι που το βλέπουμε πάνω σε κάθε της εμφάνιση. Η εμμονική λατρεία που τρέφει για ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια.

Ο λόγος που η βασίλισσα της μόδας φοράει εδώ και 24 χρόνια τα ίδια Manolo Blahnik παπούτσια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ANNA ΓΟΥΙΝΤΟΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ