Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler JL - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler JL

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Jeep, μερικές μέρες πριν την έκθεση του Λος Άντζελες όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στις 28 Νοεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Wrangler JL.

Όπως μπορούμε να δούμε η καινούργια γενιά του αρχέτυπου Jeep διατηρεί τα βασικά γνωρίσματα της μάρκας, όπως την κλασική μάσκα με τα 7 κάθετα ανοίγματα και τους στρογγυλούς προβολείς.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler JL | iefimerida.gr 0

Από κει και πέρα τα φλας έχουν μετατοπιστεί στα φτερά, ο εμπρός προφυλακτήρας είναι αλλαγμένος, οι εισαγωγές αέρα είναι επίσης καινούργιες όπως και οι χειρολαβές στις πόρτες και η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει βελτιώσει την αεροδυναμική. Παράλληλα υπάρχει και πάλι ένα αναδιπλούμενο παρμπρίζ.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler JL | iefimerida.gr 1

Το νέο Wrangler JL θα εφοδιάζεται, σύμφωνα με τη Jeep, με μία σειρά οικονομικών κινητήρων, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο για έναν turbo 2.000 κυβικών, έναν V6 3.600 κυβικών και έναν επίσης 6κύλινδρο diesel 3.000 κυβικών.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler JL | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jeep Wrangler JL
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ