Προφυλακιστέος για δεύτερη φορά ο 29χρονος για τους τρομοφακέλους - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος για δεύτερη φορά ο 29χρονος για τους τρομοφακέλους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε για δεύτερη φορά από ανακριτή και εισαγγελέα ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την αποστολή «τρομοπακέτων» με παραλήπτη μεταξύ άλλων τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο κατηγορούμενος αυτή τη φορά απολογήθηκε σε ανακριτή στην Ευελπίδων για τα όπλα και τα άλλα ευρήματα που είχε στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του. Ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης δήλωσε ότι η απόφαση για τη δεύτερη προσωρινή κράτηση αφορά ουσιαστικά την ίδια υπόθεση και ως εκ τούτου ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του, ο 29χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είχε μαζί του τα όπλα, γιατί ήθελε να αποδεσμευτεί. Αρνείται επίσης ότι ήταν εκείνος που κατασκεύασε και έστειλε τους τρομοφακέλους, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, απολογούμενος ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι προσπαθούσε να απεμπλακεί από όλα αυτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ