Άρμα μάχης παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονο λοχία - iefimerida.gr

Άρμα μάχης παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονο λοχία

Άρμα μάχης παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονο λοχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας υπαξιωματικός του τεχνικού παρασύρθηκε ένα άρμα μάχης σε στρατόπεδο στο Βελεστίνο κατά την διάρκεια εργασιών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο νεαρός λοχίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου όπου και χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.άρ

Το ΓΕΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό στην οποία αναφέρει ότι «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 17 Φεβρουαρίου 2012, στις 09:40, ο Μόνιμος Λοχίας (ΤΧ) Ε.Φ., ετών 21, τραυματίστηκε από Άρμα Μάχης στο 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως στο Στεφανοβίκειο κατά τη διάρκεια εργασιών. Ο Υπαξιωματικός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου όπου του διεγνώσθη ρήξη παχέος εντέρου και κάταγμα λεκάνης και εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του εκτιμάται σταθερή.»

Για την εξακρίβωση των αιτιών του τραυματισμού του Υπαξιωματικού διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ