Δικογραφία σε βάρος 43χρονου για πορνογραφία ανηλίκων - iefimerida.gr

Δικογραφία σε βάρος 43χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία σε βάρος 43χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου σχημάτισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 43χρονος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε έπειτα από διαδικτυακή έρευνα στο πλαίσιο προληπτικής δράσης για την πάταξη του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα ο 43χρονος κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό τουλάχιστον 36 αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και προέκυψαν τα στοιχεία του ανωτέρω δράστη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (2 Νοεμβρίου 2017), στην οικία του 43χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 43χρονος πορνογραφία ανηλίκων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ