Η Vivartia εξαγόρασε το 100% της εταιρείας Forky - iefimerida.gr

Η Vivartia εξαγόρασε το 100% της εταιρείας Forky

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον όμιλο της Vivartia ανήκει πλέον το 100% της εταιρείας Forky, η οποία δραστηριοποιείται στη γρήγορη παράδοση γευμάτων, βασισμένων κυρίως στη μεσογειακή διατροφή.

Mε αυτή την εξαγορά η Vivartia, η οποία δραστηριοποιείται ήδη στον κλάδο της εστίασης με τα σήματα Everest, Goody’s και Flocafe, ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην κατηγορία, η δε Forky αποκτά δυνατότητα πανελλαδικής πλέον ανάπτυξης.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην κεντρική ιστοσελίδα της εταιρείας Forky, «το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ανθρώπων για υγιεινές επιλογές, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο για μαγείρεμα στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα, έχει δημιουργήσει μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά στον ευρύτερο κλάδο της εστίασης.

Παρακολουθώντας πολύ στενά αυτές τις εξελίξεις ο όμιλος Vivartia ήθελε από καιρό να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε αυτόν τον κλάδο και έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Forky θα επανέλθει, χρησιμοποιώντας το δίκτυο διανομής του ομίλου Vivartia, για πολύ γρήγορη ανάπτυξη σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Πολλά περισσότερα σημεία διανομής σημαίνει ακόμα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης, διατηρώντας πάντα την ποιότητα Forky στο ακέραιο».

Σημειώνεται ότι η Forky ιδρύθηκε το 2014 από τον Μιχάλη Γκόντα και τον Πέτρο Πιτσιλή. Το 2016 εντάχθηκε στο δίκτυο της Endeavor.

Η Forky αποτελεί μια υπηρεσία που παρέχει καθημερινά ισορροπημένη και νόστιμη μεσογειακή διατροφή, μέσω παράδοσης γευμάτων σε 15 λεπτά κατά μέσο όρο, καλύπτοντας τις περισσότερες περιοχές της Αττικής μεσημέρι και βράδυ. Η εταιρεία συνεργάζεται με ταλαντούχους chef με επικεφαλής το Χριστόφορο Πέσκια καθώς και το Στέλιο Παρλιάρο για τα επιδόρπια, προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα γευστικά και ποιοτικά.

Με τη χρήση της τεχνολογίας κάνει την καθημερινή παραγγελία φαγητού πολύ εύκολη και γρήγορη μέσω του website και της εφαρμογής για κινητές συσκευές. Η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 200.000 παραγγελίες και απασχολεί περί τους 120 εργαζόμενους.

Διευκρινίσεις της Vivartia

«Θυγατρική της Vivartia έχει συμφωνηθεί να αναλάβει τη δραστηριότητα του γνωστού brand διανομής έτοιμου φαγητού Forky», διευκρινίζει η Vivartia με ανακοίνωσή της σχετικά με τη συμφωνία των δύο πλευρών.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το menu με την υπογραφή αναγνωρισμένων σεφ και την εγγύηση ποιότητας Forky θα φτάνει σε περισσότερους καταναλωτές, χάρη στο δίκτυο διανομής που θα επεκταθεί ώστε να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού από τα σχετικά sites».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Forky Vivartia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ