Γιατί αυτή είναι η καλύτερη στιγμή στη μόδα για τις γυναίκες άνω των 40 - iefimerida.gr

Γιατί αυτή είναι η καλύτερη στιγμή στη μόδα για τις γυναίκες άνω των 40

Instagram/Mysmallwardorobe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άνοδος των style icons άνω των 40 είναι γεγονός.

Στη συλλογική συνείδηση επικρατεί η αντίληψη ότι η μόδα είναι για τις μικρές ή έστω πιο νέες ηλικίες και ότι από μια ηλικία και μετά, οι γυναίκες «πρέπει» να ακολουθούν έναν πιο συμβατικό, συντηρητικό στιλ με ρούχα σε πιο σκούρες αποχρώσεις και αυστηρές γραμμές. Ανοησίες. Απερίγραπτες ανοησίες.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο,τι και να φορέσει ένα φρέσκο, νέο κορίτσι που διανύει τη δεκαετία των 20, κατά 99,9% θα δείχνει υπέροχη. Όσο ανεβαίνει ο αριθμός στα κεράκια της τούρτας μας, μια γυναίκα νιώθει πιο έντονα την ανάγκη (ή και όχι) να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επιταγές της μόδας και στο δικό της προσωπικό στιλ. Και τότε είναι που η μόδα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και πραγματική πρόκληση.

Γι' αυτό άλλωστε, πλέον, ακούμε καθημερινά γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και σωματότυπων να γίνονται viral χάρη στις ενδυματολογικές τους επιλογές. Στο Instagram και το fashion blogging, οπου πλέον η μόδα έχει αρχίσει να εκπροσωπείται από γυναίκες όλων των ηλικιών. Ο λόγος που οι bloggers άνω των 40 κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο έδαφος είναι επειδή βιώνουν τη μόδα πιο συνειδητά. Δεν θα επιλέξουν κάτι, μόνο και μόνο γιατί είναι trend, αλλά επειδή αναδεικνύει το σωματότυπο τους, συμφωνεί με τις στιλιστικές τους αρχές και είναι σε αρμονία με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν θα δείτε ένα ρούχο να «τις φοράει».

Δείτε γιατί αυτή είναι η καλύτερη στιγμή στη μόδα για τις γυναίκες άνω των 40, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 40 μόδα εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ