Tyler, the Creator: ο πιο cool ράπερ του πλανήτη - iefimerida.gr

Tyler, the Creator: ο πιο cool ράπερ του πλανήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Tyler the Creator είναι απ’ τα πιο συναρπαστικά νέα πρόσωπα στο αμερικάνικο χιπ χοπ. Μόλις 20 χρονών, Καλιφορνέζος, ηχογραφεί από πολύ μικρός και στα 18 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του Bastard. Είναι μέλος της κολεκτίβας Odd Future (Odd Future Wolf Gang Kill Them All), του ανερχόμενου χιπ χοπ σχήματος -μαζί με τους Das Racist- που χαίρει μεγάλης εκτίμησης, ακόμα και από άτομα εκτός χιπ χοπ κοινότητας, -κάπως σαν περισσότερο «άγριοι» De La Soul και αυτή τη στιγμή το πιο καυτό όνομα της πιάτσας. Το τελευταίο βίντεο του Tyler the Creator, Yonkers [στο οποίο τρώει μια κατσαρίδα] έχει κάνει περισσότερα από 50 εκατομμύρια views, ενώ σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το δεύτερο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Goblin. Η καταπληκτική εμφάνιση του Tyler μαζί με τον Hodgy Beats στο Sandwiches τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πολύ δημοφιλές αμερικάνικο σόου Late Night with Jimmy Fallon, ήταν από τα βίντεο που διαδόθηκαν και σχολιάστηκαν περισσότερο το τελευταίο εξάμηνο, και η παρουσία τους στα mtvU Woodie Awards πριν από λίγες μέρες ακόμα συζητιέται. Ο Tyler κι οι Odd Future φωτογραφήθηκαν από τον Terry Richardson για το τελευταίο Vice, όπου ο Tyler μίλησε για το κατοικίδιό του: Ποιο είναι το καλύτερο κατοικίδιο; Μια χελώνα, ένα τραπέζι ή μια μπριζόλα;

Μερικές χελώνες είναι στ’ αλήθεια διαβολικές. Θέλουν να κυριέψουν τον κόσμο και να κρατήσουν όλα τα νερά για τον εαυτό τους. Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ που λεγόταν Rango με κάποιους αραπάδες που ονομάζονταν Johnny Depp οι οποίοι έκαναν την αφήγηση και εξηγούσαν πόσο διεφθαρμένες είναι οι χελώνες. Οι θαλάσσιες χελώνες είναι συνήθως cool (δες για παράδειγμα το Finding Nemo), αλλά αυτές οι μαλακισμένες της ξηράς είναι εντελώς βλαμμένες. Δες στο Super Mario, προσπάθησαν να σκοτώσουν την πριγκίπισσα. Επομένως, όχι, οι χελώνες δεν είναι καλές για κατοικίδια. Θα προσπαθήσουν να σε σκοτώσουν στον ύπνο και να κατουρήσουν στα παπούτσια σου. Τα τραπέζια είναι πραγματικά ωραία. Ακούνε τα παράπονά σου, κρατάνε πράγματα και μπορείς να χέσεις πάνω τους χωρίς να παραπονεθούν. Το πρώτο τραπέζι που είχα ονομαζόταν Χέμφρεϊ. Δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ καλά αγγλικά, αλλά ο Χέμφρεϊ ήταν το πιο καλό τραπέζι που ποτέ είχα συναντήσει. Πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Επομένως, ναι, τα τραπέζια γίνονται καταπληκτικά κατοικίδια, απλά φρόντισε να κρατάς μακριά τους cool πράγματα όπως την ηρωίνη.Οι μπριζόλες; Είναι τόσο καλές. Οι καλοψημένες μπριζόλες έχουν πολύ καλούς τρόπους. Οι ωμές είναι ακριβώς σαν τους ανθρώπους που τις τρώνε. Επομένως, οι μπριζόλες μπορεί να είναι καλά ή αηδιαστικά κατοικίδια. Επέλεξε μία και επέλεξε σοφά.Συμπέρασμα: Τα τραπέζια είναι τα πιο cool κατοικίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ