Κι όμως τα κατάφερε! Η Μαράια Κάρεϊ ισορρόπησε με γόβες Louboutin πάνω στον νωπό πηλό! [εικόνες]

Έχει 18 τραγούδια στο νούμερο ένα στα Billboards, δεύτερη μετά τους Beatles. Την Τετάρτη όμως η Μαράια Κάρεϊ έγινε «αθάνατη» στο TCL Chinese Theatre του Λος Άντζελες, χάρη στον μακρύ κατάλογο των επιτευγμάτων της, καθώς προστέθηκε δίπλα στο ονόματα μεγάλων θρύλων στο τουριστικό hot-spot.

Πάντα βέβαια σύμφωνο με το θρυλικό της στυλ, η 47χρονη τραγουδίστρια δεν θθα μπορούσε να φορέσει ένα κλασικό ζευγάρι παπούτσια προκειμένου να βουτήξει τα πόδια της στον πηλό. Αντιθέτως, κατάφερε να ισορροπήσει πάνω σε ένα εξαιρετικό ζευγάρι γόβες Christian Louboutin αξίας 900 δολαρίων, καθώς βουτούσε τα πόδια της μέσα στον υγρό πηλό.

Η Μαράια ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, την ώρα που κατευθυνόταν στην εκδήλωση με τα γυαλιά ηλίου στη θέση τους ενώ παράλληλα αγωνιζόταν να περπατήσει πάνω στα εκπληκτικά τακούνια της.

Όπως δήλωσε στο Variety έχει μια φωτογραφία της Μέριλιν Μονρόε και της Τζέιν Ράσελ που αφήνουν τα αποτυπώματά τους στο θέατρο το 1953. «Είναι μια φωτογραφία που την έχω κρεμάσει στο σαλόνι μου» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στην τελετή, η Μαράια δήλωσε: «Είναι κάτι γα το οποίο νιώθω μεγάλη τιμή».

Η 47χρονη τραγουδίστρια, κατέφθασε στο θέατρο με τον σύντροφό της, επαγγελματία χορευτή Μπράιαν Τάνακα, 34 ετών, ο οποίος έβγαζε διαρκώς φωτογραφίες από την πρώτη σειρά όπου καθόταν.


Ο 34χρονος σύντροφός της, Μπράιαν Τάνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ Christian Louboutin TCL Chinese Theatre

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ