Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εκδώσει δικές της μηνιαίες κάρτες και εισιτήρια -Τι θα ισχύει - iefimerida.gr

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εκδώσει δικές της μηνιαίες κάρτες και εισιτήρια -Τι θα ισχύει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκδοση χάρτινων εισιτηρίων και δικών της μηνιαίων καρτών που θα ισχύουν για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ θα προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της ο ΟΑΣΑ δεν έχει καταφέρει να την προμηθεύσει ακόμα με μηνιαίες κάρτες.

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα προχωρήσει στην έκδοση (από τα εκδοτήρια της εταιρείας) δικών της μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών, ενώ σύντομα θα προβεί και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι μηνιαίες κάρτες των 30 ευρώ (η ολόκληρη) και των 15 (η μειωμένη), θα ισχύουν σε όλα τα μέσα και τα δρομολόγια πλην αεροδρομίου και Χ80, ενώ στα 49 και στα 25 ευρώ αντίστοιχα θα είναι οι τιμές για τις μηναίες κάρτες για τα δρομολόγια του μετρό για αεροδρόμιο (πλην λεωφορείου X80).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εκδώσει δικές της μηνιαίες κάρτες και εισιτήρια -Τι θα ισχύει | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, οι τιμές των ανωτέρω κομίστρων ακολουθούν την μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη τιμολογιακή πολιτική και ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε.

Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημέρωσε το επιβατικό κοινό πως θα προβεί πολύ σύντομα και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν αντιστοίχως για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρεί στην έκδοση χάρτινων καρτών και εισιτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω της αδυναμίας της ΟΑΣΑ Α.Ε. να προμηθεύσει με προϊόντα κομίστρου την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα τα εκδοτήρια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας πωλούσαν εισιτήρια και μηνιαίες κάρτες τις οποίες προμήθευε η ΟΑΣΑ Α.Ε.).

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν μεταβολές στη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθηνών (στην αστική ζώνη ΟΑΣΑ) και ότι οι μηνιαίες χάρτινες κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και τα εισιτήριά της θα γίνονται δεκτά από την ΟΑΣΑ Α.Ε. για τις μετεπιβιβάσεις σε άλλα συγκοινωνιακά μέσα (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία και Τρόλεϊ), όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια».

Τέλος, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Μεταφορών, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκδώσει τα συγκεκριμένα προϊόντα κομίστρου, εφόσον οι τιμές των εισιτηρίων και των καρτών είναι ίδιες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ