Αιχμές για τη διαιτησία από τον Ρονάλντο -«Είμαι σίγουρος πως θα συνέλθουμε» - iefimerida.gr

Αιχμές για τη διαιτησία από τον Ρονάλντο -«Είμαι σίγουρος πως θα συνέλθουμε»

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές για τη διαιτησία στις δύο τελευταίες ήττες της Ρεάλ άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παράλληλα διαφώνησε με όσους θεωρούν πως η ομάδα του διέρχεται κρίση.

«Είμαστε σε μια άσχημη σειρά αποτελεσμάτων και σίγουρα θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Και είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Περνάμε μια κακή στιγμή, αλλά αυτά αλλάζουν. Είναι άσχημο να χάνεις με 3-0, όμως το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, όπως και απέναντι στην Τζιρόνα. Κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας, ωστόσο θεωρώ πως δεν έχουμε λάθος νοοτροπία στον αγώνα. Ούτε σήμερα, ούτε στην Τζιρόνα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί μιλούν για κρίση. Χάσαμε δύο ματς, όχι 4-5. Αυτό που μετρά είναι η κατάληξη κι όχι το ξεκίνημα της σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα συνέλθουμε», τόνισε ο Πορτογάλος σταρ μετά την ήττα με 3-1 από την Τότεναμ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ