Προφυλακιστέος ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου για τα τρομοδέματα - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου για τα τρομοδέματα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο Κωνσταντίνος Γιαγτζογλου μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας.

Ο 29χρονος κατηγορείται ότι έστειλε το τρομοδέμα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδημο, καθώς και για εκείνα που βρέθηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι και θα είχαν ως παραλήπτες Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ο κατηγορούμενος έδωσε πολύωρη απολογία για όσα του καταλογίζει ο εφέτης στην υπόθεση των «τρομοδεμάτων» μετά το πέρας της οποίας, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 29χρονος θα απολογηθεί την Παρασκευή για τις υπόλοιπες κατηγορίες που τον βαρύνουν σχετικά με συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για τα όπλα, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προφυλακιστέος τρομοδέματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ