Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες]

Φωτογραφία: casareal.es
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα θα είναι η βασίλισσα της Ισπανίας και γι’ αυτό η πριγκίπισσα Λέονορ προετοιμάζεται ήδη για τον θρόνο από την ηλικία των 12.

Το βασιλικό παλάτι της Ισπανίας δημοσίευσε, όπως αναφέρει η Daily Mail, το πρώτο επίσημο πορτρέτο της νεαρής πριγκίπισσας για να γιορτάσει τα 12α γενέθλιά της, τα οποία έκλεισε εχθές, 31 Οκτωβρίου.

Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

casareal.es

Η Λέονορ γιόρτασε τη μέρα μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της, ενώ πήγε γλυκά στους συμμαθητές της στη Santa Maria de los Rosales.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια κρατούν μακριά από τα φώτα τα δύο τους παιδιά, Λεονόρ και Σοφία και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η δημοσίευση του πορτρέτου αποτελεί σημάδι πως η ισπανική βασιλική οικογένεια προετοιμάζει την 12χρονη για τον μελλοντικό της ρόλο. Μπορεί να έχει εμφανιστεί σε άλλες φωτογραφίες μαζί με τους γονείς της, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται εντελώς μόνη της.

Ο βιογράφος του πρίγκιπα, Χοσέ Απεθαρένα, είχε δηλώσει παλιότερα στο AFP: «Θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τον αντίκτυπο που θα έχουν όλα αυτά στην προσωπική της ζωή, αλλά θα είναι διάδοχος του θρόνου και αυτό θα αλλάξει τα πάντα για εκείνη».

«Λυπάμαι για εκείνη, γιατί αυτό θα της αφαιρέσει την ελευθερία της», είχε πει για τη μικρή Λέονορ.

Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το πορτρέτο της είναι από την εθνική ημέρα της Ισπανίας, όταν μαζί με την αδελφή της Σοφία και με τους γονείς τους συμμετείχαν στους επίσημους εορτασμούς. Εκτός από αυτή τη μέρα, τα κορίτσια πραγματοποιούν επίσημη εμφάνιση με τους γονείς τους το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα Λέονορ γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2005 και έγινε κληρονόμος του θρόνου, μετά την ανακήρυξη του πατέρα της Φελίπε ως βασιλιά στις 19 Ιουνίου του 2014.

Σύμφωνα με το άρθρο 57.2 του ισπανικού συντάγματος κατέχει τον τίτλος της πριγκίπισσας των Αστουριών, της Χιρόνας και της Βιάνα, που αντιστοιχούν στον πρώτο γεννημένο του βασιλείου.

Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Πριγκίπισσα Λέονορ: Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας στο πρώτο επίσημο πορτρέτο της [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριγκίπισσα Λέονορ Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ