«Πυρά» Τόσκα κατά ΝΔ -«Δεν δικαιούνται να ομιλούν οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών» - iefimerida.gr

«Πυρά» Τόσκα κατά ΝΔ -«Δεν δικαιούνται να ομιλούν οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών»

Φωτογραφία: (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος, σχολιάζοντας την επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον γυναικών έξω από το Εφετείο, είπε ότι «δεν δικαιούνται να μιλούν οι μέχρι χτες συνομιλητές των φασιστών».

«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες» είπε επίσης ο κ. Τόσκας.

«Οι τελευταίοι δε, από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου "σοβαρή Χρυσή Αυγή"» ανέφερε επίσης ο κ. Τόσκας.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, καταδικάζει την επίθεση και παράλληλα στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον του κ. Τόσκα, τον οποίο αποκαλεί «υποτιθέμενο υπουργό» και κάνει λόγο για «γενικευμένη ανομία».

Για τις βιαιοπραγίες των μελών της Χρυσής Αυγής, διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια, με αυστηρές εντολές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόσκας Χρυσαυγίτες επίθεση Εφετείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ