Γιατί η Nικόλ Κίντμαν δεν επιλέγει πλέον ταινίες με αυτό το θέμα - iefimerida.gr

Γιατί η Nικόλ Κίντμαν δεν επιλέγει πλέον ταινίες με αυτό το θέμα

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φέτος είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της Νικόλ Κίντμαν. Η 50χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε μέσα σε μια χρονιά να κάνει το αδύνατο.

Ελαβε την τέταρτη υποψηφιότητά της για Οσκαρ, κέρδισε βραβείο Emmy για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο σε τηλεταινία ή μίνι σειρά για την σειρά «Big Little Lies» του ΗΒΟ, ήταν η πιο λαμπερή και περιζήτητη ηθοποιός του Φεστιβάλ Καννών όπου 2 από τις 4 ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε βραβεύτηκαν, μεταξύ αυτών και του Γιώργου Λάνθιμου, και φυσικά κέρδισε τον... Χρυσό Φοίνικα του στιλ με τις επικές εμφανίσεις της.

Την είδαμε ως δυναμική διευθύντρια ενός οικοτροφείου θηλέων στον αμερικανικό εμφύλιο, στο «The Beguiled» της Σοφία Κόπολα, στον δεύτερο κύκλο της αστυνομικής μίνι σειράς «Top of the Lake» της Τζέιν Κάμπιον, αναμένουμε να την απολαύσουμε στη νέα ταινία του Τζον Κάμερον Μίτσελ, «How to talk to girls at parties» και κυρίως, ανυπομονούμε για την πρώτη της συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο στο «The killing of a sacred dear».

Διαβάστε σε ποιες ταινίες η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει να παίξει ξανά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ Κίντμαν ταινίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ