Η αστεία στιγμή που ποδοσφαιρόφιλος «κολλά» μέσα σε τρύπα, στον τοίχο του γηπέδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αστεία στιγμή που ποδοσφαιρόφιλος «κολλά» μέσα σε τρύπα, στον τοίχο του γηπέδου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πολύ περίεργη θέση βρέθηκε ένας ποδοσφαιρόφιλος όταν παγιδεύτηκε κυριολεκτικά μέσα στον τοίχο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου για έξι ολόκληρα λεπτά.

Ο νεαρός προσπαθούσε να σκαρφαλώσει μέσα από το κενό στον τοίχο για να φτάσει σε ένα διαφορετικό σημείο του γηπέδου, κάτι που κάνουν πολλές φορές οπαδοί ομάδων προκειμένου να μειώσουν το χρόνο που απαιτείται για να κάνουν το γύρο σχεδόν του γηπέδου.

Αλλά το σχέδιο του συγκεκριμένου άνδρα δεν πήγε και τόσο καλά.

Η αστεία στιγμή που καταγράφηκε από την κάμερα ενός συμπατριώτη του , τον δείχνει να έχει κολλήσει μέσα στην τρύπα και να διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βγει.


Προς μεγάλη του στενοχώρια, αναγκάζεται να φωνάξει στους φίλους του που σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν μια επιχείρηση διάσωσης για να τον ελευθερώσουν.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο στάδιο των Boca Juniors, στην Αργεντινή εναντίον της ομάδας του Belgrano.

Η τρύπα, που έχει σχηματιστεί μετά την απομάκρυνση τούβλων, φαίνεται αρκετά μεγάλη για να περάσει ένα παιδί, πόσο μάλλον ένας ενήλικας.

Τελικά, οι φίλοι του κατάφεραν να βγάλουν τον νεαρό τραβώντας τον από τα πόδια μετά από σχεδόν 6 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης δεν τραυματίστηκε, εκτός από μερικές γρατζουνιές και τελικά παρακολούθησε τον αγώνα στον οποίο οι Boca Juniors κέρδισαν 4-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Boca Juniors οπαδός γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ