Επίθεση στη Νέα Υόρκη: 5 Αργεντινοί φίλοι που γιόρταζαν την επέτειο της αποφοίτησής τους ανάμεσα στα θύματα - iefimerida.gr

Επίθεση στη Νέα Υόρκη: 5 Αργεντινοί φίλοι που γιόρταζαν την επέτειο της αποφοίτησής τους ανάμεσα στα θύματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε Αργεντινοί που γιόρταζαν την 30ή επέτειο από την αποφοίτησή τους από το λύκειο στη Νέα Υόρκη βρίσκονται στη λίστα με τους οκτώ νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υορκη.

Ενα από τα θύματα είχε πληρώσει τα εισιτήρια στους φίλους του για να βρεθούν όλοι μαζί στη Νέα Υόρκη και να γιορτάσουν.

Ενα ακόμη μέλος της παρέας τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Αργεντινής. «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τον θάνατο των Hernán Diego Mendoza, Diego Enrique Angelini, Alejandro Damián Pagnucco, Ariel Erlij και Hernán Ferruchi» ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωση της η κυβέρνηση της Αργεντινής.

«Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από τους τραγικούς θανάτους το απόγευμα στη Νέα Υόρκη» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι.

Το έκτο από τα οκτώ θύματα ήταν μια Βελγίδα όπως επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και άλλοι τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ