Η Νικόλ Κίντμαν αποθεώνει τον Λάνθιμο: «Υπνωτίστηκα από το σενάριό του, είναι ένα αριστούργημα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Νικόλ Κίντμαν αποθεώνει τον Λάνθιμο: «Υπνωτίστηκα από το σενάριό του, είναι ένα αριστούργημα» [βίντεο]

Φωτογραφία: Al Powers/Invision for the Television Academy/AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και σε δηλώσεις της αποθεώνει τον Ελληνα σκηνοθέτη.

Η σταρ του Χόλιγουντ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπνωτίστηκε» από το σενάριό του, το οποίο είναι ένα «αριστούργημα».

«Ηθελα εδώ και καιρό να συνεργαστώ μαζί του, απλά ζήτησα να μου πει πού και πότε να έρθω. Είχαμε συναντηθεί νωρίτερα αλλά δεν υπήρχαν ρόλοι που να είναι κατάλληλοι για μένα και τότε ήρθε και μου είπε ότι έχω κάτι για σένα, εάν θες να το κάνεις. Διάβασα το σενάριο και του έστειλα μήνυμα, γράφοντας πως δέχομαι τον ρόλο. Ήταν τόσο απλό, αλλά οφειλόταν κυρίως σε αυτόν», είπε στον Θοδωρή Κουτσογιανόπουλο, φανερά ενθουσιασμένη.

«Εάν μου έλεγε κάποιος να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο χωρίς τον Γιώργο Λάνθιμο χωρίς τον Γιώργο Λάνθιμο ως σκηνοθέτη, θα έλεγα αμέσως όχι. Ήμουν «υπνωτισμένη» από το σενάριό του, νομίζω ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα και δεν έχει να κάνει με τη δική μου συμμετοχή στην ταινία, αλλά οφείλεται αποκλειστικά σε αυτόν», πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι ο τρόπος που δημιουργεί αυτή την ένταση και την διαμάχη χωρίς να αποκαλύπτει τι συμβαίνει και υπάρχει ένας τέτοιος ρυθμός και οι λήψεις… οι σκηνές του είναι τόσο δυνατές, σε κρατούν. Μοιάζει με ταινία τρόμου. Πρέπει συνεχώς να σκέφτεσαι γιατί εάν δεν σκέφτεσαι, αυτός αντιδρά σαν να λέει: «Τι κάνεις; Δεν γίνεται τίποτα εδώ… Τίποτα»! Αντίθετα, αν κάνεις κάτι παραπάνω, σου λέει «όχι τόσο πολύ». Μοιάζει με υποκριτική στην κόψη του ξυραφιού», είπε η Νικόλ Κίντμαν.

Ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος και αυτός πρωταγωνιστεί στην ταινία, μίλησε για τον σκηνοθέτη με τα καλύτερα λόγια.

«Νιώθω τόσο ήρεμος μαζί του. Δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η συγκέντρωση, κανείς δεν ύψωσε τη φωνή του και στις δύο ταινίες που κάναμε μαζί. Αυτή η ηρεμία προκαλούσε σεβασμό και δεν υπήρχε κανένα είδος καταπίεσης. Αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι εκεί για να αποδώσεις κάτι και αυτός είναι τόσο συγκεντρωμένος», ανέφερε.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ