Γιατί ο Κέβιν Σπέισι είναι σήμερα ο πιο μισητός άνθρωπος στην γκέι κοινότητα - iefimerida.gr

Γιατί ο Κέβιν Σπέισι είναι σήμερα ο πιο μισητός άνθρωπος στην γκέι κοινότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή, λίγο πριν το Χόλιγουντ σβήσει το φως για να πέσει στο κρεβάτι, ένα περίεργο νέο κεφάλαιο άνοιξε στη μετά-Χάρβεϊ εποχή.

Ο ηθοποιός και ανοιχτά γκέι Αντονι Ραπ ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στο BuzzFeed ότι ο δύο φορές βραβευμένος με όσκαρ, Κέβιν Σπέισι τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών. Μια νύχτα το 1986, ο Σπέισι τον προσκάλεσε σε ένα πάρτι στο διαμέρισμά του. Μετά από κάποια ώρα ο Ραπ βαρέθηκε και πήγε στο υπνοδωμάτιο να δει τηλεόραση. Στο τέλος της νύχτας, ένας μεθυσμένος (όπως τον χαρακτήρισε) Σπέισι εμφανίστηκε στην πόρτα, τον τράβηξε στο κρεβάτι και βρέθηκε από πάνω του. Ο νεαρός ηθοποιός θυμάται ότι κατάφερε να ξεφύγει. Και οι δύο ηθοποιοί έπαιζαν εκείνη την εποχή στο Broadway. Ο Κέβιν Σπέισι ήταν 26 ετών. Ο Αντονι Ραπ 14.

Πέρασαν πολλά χρόνια θυμού, ταπείνωσης, ντροπής και σύγχυσης για τον Ραπ. Αν και η ιστορία του έχει πολλές ομοιότητες με άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά, έχει και μία διαφορά. Ήταν σεξουαλική επίθεση σε άτομο του ίδιου φύλου. Παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος στον οποίο ο Αντονι Ραπ εξομολογήθηκε την επίθεση, ζητούσε κάποιο σχόλιο από τον Κέβιν Σπέισι, ο ηθοποιός, έκανε μόνο μία δήλωση την οποία ανέβασε στο Twitter.

Διαβάστε πώς προσπάθησε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη ο Κέβιν Σπέισι, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ