Την Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 29χρονος για τα τρομοδέματα - iefimerida.gr

Την Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 29χρονος για τα τρομοδέματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάταξη για την λήψη DNA που ζήτησε ο ανακριτής κατά της τρομοκρατίας έδωσε ...παράταση στην απολογία του 29χρονου ο οποίος τελικά θα δώσει εξηγήσεις αύριο το απόγευμα.

Οι συνήγοροι του 29χρονου ζήτησαν προθεσμία για τον διορισμό τεχνικού συμβούλου εντός 5 ημερών και εάν στο μεσοδιάστημα ληφθεί από τον κατηγορούμενο δια της βίας γενετικό υλικό, τότε ο συνήγορος του Φραγίσκος Ραγκούσης, θα προσφύγει στις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος κατηγορείται για την επίθεση με τρομοδέμα σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου και για την αποστολή τρόμο φακέλων στα ΕΛΤΑ Κρυονεριου. Ωστόσο σύμφωνα με το συνήγορό του αρνείται τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Τέλος την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι ενώπιον του πρώτου τακτικού ανακριτή για τις πράξεις που του αποδόθηκαν λόγω των ευρημάτων κατά τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 29χρονος τρομοδέματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ