Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για τα πριβέ πανάκριβα κλαμπ στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, όπου συγκεντρώνονται κατά καιρούς πασίγνωστα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, πίνοντας σαμπάνιες και συζητώντας.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν μόνο σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη πριβέ κλαμπ που να κλέβουν την παράσταση, καθώς αντίστοιχα χλιδάτα μέρη υπάρχουν στη Σκωτία, την Κωνσταντινούπολη, το Μόντε Κάρλο, ακόμη και στην Αθήνα.

Φυσικά η είσοδος σε αυτά τα πριβέ κλαμπ δεν είναι δυνατή για όλους, καθώς για να μπεις μέσα πρέπει να έχεις κάρτα μέλους για την οποία πληρώνεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Το Bussiness Insider διάλεξε τα 9 πιο luxurius πριβέ κλαπ της Ευρώπης, τα οποία διαφέρουν και λόγω του ιδιαίτερου design τους, καθώς, αν και πανάκριβα, δεν είναι υπερβολικά διακοσμημένα και λόγω των τιμών μέσω των οποίων διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα κλαμπ της εκάστοτε πόλης.

Δείτε πώς είναι στο εσωτερικό τους τα καλύτερα πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ποιο ελληνικό είναι ανάμεσα σε αυτά:

9. Noppe Bar, Στοκχόλμη, με ετήσια συνδρομή από 290 ευρώ

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα προνόμια συμμετοχής στο Noppe περιλαμβάνουν εκδηλώσεις και συναυλίες που διοργανώνονται από τον σύλλογο. Το μπαρ διοργανώνει επίσης ένα αποκλειστικό τουρνουά γκολφ στη χώρα, ένα διάσημο καλοκαιρινό πάρτι και έναν αγώνα σκοποβολής για τα μέλη του. Για να γίνεις δεκτός πρέπει να σε προτείνουν δύο άτομα που είναι ήδη μέλη.

8. Salon de Bricolage, Αθήνα, με ετήσια συνδρομή από 500 ευρώ

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ιδρύθηκε το 2009 και τώρα έχει περίπου 3.000 μέλη, πολλά από τα οποία είναι μέλη και σε άλλα κλαμπ ανά τον κόσμο. Τα μέλη του προέρχονται από τις τέχνες, τον Τύπο, τη μόδα, τις κινηματογραφικές ταινίες, τον επιχειρηματικό κόσμο, «που αναζητούν και εκτιμούν την ανώτερη ποιότητα, τον σοφιστικέ χώρο και την ιδιαίτερη γοητεία», όπως αναφέρει ο ίδιος ο σύλλογος. Το club διαθέτει δύο χώρους τέχνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικές παρουσιάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και δείπνα. Και οι δύο σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο.

7. Silencio, Παρίσι, με ετήσια συνδρομή από 600 ευρώ

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το κλαμπ διαθέτει μια φωτογραφική γκαλερί, έναν κινηματογράφο 24 θέσεων, βιβλιοθήκη, αίθουσα καπνιστών, δύο μπαρ και μια σκηνή. Οι υποψήφιοι έχουν προτεραιότητα και ο χορηγός στη συνέχεια λαμβάνει συνδρομή δωρεάν μήνα εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή. Όσοι είναι κάτω των 30 ετών και ζουν στο εξωτερικό δίνουν 600 ευρώ τον χρόνο ή 50 ευρώ τον μήνα. Για όλους τους υπόλοιπους η τιμή είναι € 900 ή € 1.680, με επιπλέον παροχές.

6. Soho House, Κωνσταντινούπολη, από 650 ευρώ

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Η λέσχη αποτελείται από τέσσερα κτίρια: το κτίριο Corpi, το κτίριο του παραρτήματος, το κτίριο Chancery και το γυάλινο κτίριο. Υπάρχουν δύο εστιατόρια, μια αίθουσα προβολής 49 θέσεων, ένα σπα Cowshed και ένα γυμναστήριο. Η συμμετοχή στα μέλη κοστίζει € 650 συν € 117 οι φόροι για όσους είναι κάτω των 27 ετών. Όσοι είναι άνω των 27 δίνουν € 1.300 τον χρόνο συν € 234 για τους φόρους.

5. Hertford Street, Λονδίνο, με ετήσια συνδρομή από 1.680 ευρώ συν 1.345 ευρώ για εγγραφή

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Λουπίτα Νιόνγκο, το ζεύγος Κλούνεϊ, ο Μικ Τζάγκερ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Ευγενία είναι μερικά από τα μέλη αυτής της ιδιωτικής λέσχης.

4. Thirty Nine Monte Carlo, Μόντε Κάρλο, με ετήσια συνδρομή 2.700 ευρώ

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Αίθουσα μασάζ

Η λέσχη είναι μια «όαση ηρεμίας για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τη φασαρία του Μόντε Κάρλο» και προσφέρει στα μέλη του πρόσβαση σε αθλητικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, αλλά και εκπαίδευση από επαγγελματίες του αθλητισμού.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι τακτικός επισκέπτης. Η συμμετοχή στα μέλη κοστίζει € 4.900 ετησίως, ενώ όσοι είναι κάτω των 27 ετών δίνουν αρκετά λιγότερα, δηλαδή € 2.700.

3. China Club Berlin, Βερολίνο, εγγραφή στα 10.000 ευρώ + η ετήσια συνδρομή

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Τα πολύτιμα κινέζικα έργα τέχνης και η εξαίσια κινεζική κουζίνα αποτελούν τη βάση της «κομψής αλλά ανεπιτήδευτης, χαλαρής ατμόσφαιρας» για την υψηλή κοινωνία του πολιτισμού, της πολιτικής, των μέσων ενημέρωσης και της οικονομίας. Τα μέλη πρέπει να προταθούν από τουλάχιστον ένα μέλος της λέσχης ή να έχουν εγκριθεί από την επιτροπή συμμετοχής του κλαμπ.

2. The Carnegie Club, Χάιλαντς της Σκωτίας, ετήσια συνδρομή 9.021 ευρώ συν εγγραφή 25.000 στερλίνες

Στη λίστα με τα 9 τοπ πριβέ κλαμπ της Ευρώπης και ένα ελληνικό -Συνδρομές έως και 10.000 ευρώ τον χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Το διάσημο Club Carnegie στο Skibo Castle, το οποίο βρίσκεται σε μια απομονωμένη γωνιά των ανατολικών οροσειρών της Σκωτίας, είναι το πιο ακριβό από τα ευρωπαϊκά σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή τη λίστα.

Ιδρύθηκε από έναν από τους πρώτους δισεκατομμυριούχους του κόσμου -τον Αμερικανό βιομήχανο και φιλάνθρωπο Andrew Carnegie. Βρίσκεται σε έκταση 8.000 στρεμμάτων και διαθέτει γήπεδο γκολφ και σπα.

Η συμμετοχή στα μέλη κοστίζει 9.021 ευρώ ετησίως, συν 25.000 λίρες για την εγγραφή. Τα περίπου 350 μέλη του συλλόγου περιλαμβάνουν διευθύνοντες συμβούλους, μεγιστάνες πετρελαίου και αριστοκράτες. Μέλος είναι και η Madonna, η οποία έγινε μετά τον γάμο της με τον Guy Ritchie το 2000.

Θεωρείται ότι έχει μια αυστηρή διαδικασία ένταξης.

1. 1930 Club Milano, Μιλάνο – Μπαίνεις μόνον κατόπιν ειδικής πρόσκλησης

Το Club 1930 στο Μιλάνο είναι τόσο αποκλειστικό που δεν διαθέτει καν ιστοσελίδα και η παραπάνω φωτογραφία ανήκει σε επισκέπτη που την ανέβασε στα social media.

Σύμφωνα με το περιοδικό The Chic Fish, η λέσχη δεν είναι ορατή από τον δρόμο, αλλά βρίσκεται κάτω από ένα απλό μπαρ και μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση μόνο μέσω πρόσκλησης. Οι καλεσμένοι μπαίνουν μέσα από μία κρυφή πόρτα, ενώ φήμες λένε πως διάσημα μοντέλα χαλαρώνουν εκεί μετά την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριβέ κλαμπ ευρώπη λέσχη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ