Εγινε viral -Η γυναίκα με τη «γυάλινη» επιδερμίδα αποκάλυψε το μυστικό ομορφιάς της [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγινε viral -Η γυναίκα με τη «γυάλινη» επιδερμίδα αποκάλυψε το μυστικό ομορφιάς της [εικόνες]

Instagram/elliejellyb3an
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα με το σχεδόν «γυάλινο» δέρμα σαρώνει τα social media.

Οι Ασιάτισσες φαίνεται να έχουν βρει μυστικά και μεθόδους ομορφιάς που, εδώ στη Δύση, ακόμα παραμένουν εντελώς άγνωστες. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες έχουν καταπληκτικό δέρμα προσώπου. Σίγουρα, έχουν φροντίσει και τα γονίδια γι' αυτό, αλλά και οι ίδιες, και ειδικά οι Κορεάτισσες, παίρνουν στα σοβαρά την περιποίηση της επιδερμίδαςτους δίνοντας έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι τυχαίο που κορεάτικες μέθοδοι ομορφιάς, τους τελευταίους μήνες, σαρώνουν στο ίντερνετ. Ένα τελευταίο trend που εξαπλώνεται σαν επιδημία στα social media, είναι και το «Glass skin». Πρόκειται για το δέρμα που είναι τόσο καθαρό, λείο και φωτεινό που αγγίζει τα όρια του αλαβάστρινου. Και υπάρχει μία Ασιάτισσα η οποία το έχει πετύχει. Πραγματικά όμως.

Η Ellie Choi, μια make up artist, με έδρα το Λος Άντζελες, εδώ και λίγες ημέρες απασχολεί κάθε γυναικείο σάιτ ομορφιάς χάρη στο απαστράπτον δέρμα της. Όχι άδικα. Έχει ένα δέρμα τόσο αλαβάστρινο που μπορεί να συγκριθεί με αυτό μιας πορσελάνινης κούκλας. Δεν είναι ότι απλώς είναι καθαρό από τυχόν σπυράκια ή σημάδια. Δεν έχει καν μαύρα στίγματα. Λαμπερό, καθαρό, αγνό σαν νεογέννητου μωρού με μια υφή που είναι δύσκολο να πετύχεις ακόμα κι αν φοράς το ακριβότερο make-up στον κόσμο. Η βασίλισσα του glass skin αποκάλυψε τα βήματα που ακολουθεί για να πετύχει το συγκεκριμένο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τα ποστ της συγκεντρώνουν περισσότερα από 20.000 likes.

Δες την Aσιάτισσα που σαρώνει τα social media με την «γυάλινη επιδερμίδα» και τη beauty ρουτίνα της στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ