House of Cards τέλος -Μετά τις καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι - iefimerida.gr

House of Cards τέλος -Μετά τις καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι

O ηθοποιός Κέβιν Σπέισι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τέλος της πολιτικής σειράς House of Cards όταν ολοκληρωθεί ο έκτος κύκλος των επεισοδίων ανακοίνωσε η Netflix μετά την καταγγελία κατά του πρωταγωνιστή της σειράς, Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση εις βάρος ενός 14χρονου ηθοποιού το 1986.

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς που έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ και εκτός συνόρων θα προβληθούν το 2018.

Σε ανακοίνωσή της η Νetflix δηλώνει «βαθιά προβληματισμένη» από τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού, αν και εκπρόσωπός της είπε ότι η απόφαση για τον τερματισμό της σειράς είχε ληφθεί μήνες νωρίτερα.

House of Cards τέλος -Μετά τις καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι  | iefimerida.gr 0

O ηθοποιός Άντονι Ραπ, που κατήγγειλε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση σε πάρτι στο σπίτι του το 1986

Μετά την καταγγελία του ηθοποιού Άντονι Ραπ που πρωταγωνιστεί στο Star Trek: Discovery ο Κέβιν Σπέισι ζήτησε συγνώμη μέσω του Twitter επισημαίνοντας ότι δεν θυμάται το συμβάν και το απέδωσε σε μέθη, ενώ αποκάλυψε δημοσίως τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Η σειρά House of Cards άρχισε να προβάλλεται το 2013 και καταγράφει τις προσπάθειες του Φρανκ και της Κλερ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ) να ανέβουν με δολοπλοκίες και δολοφονίες την πολιτική κλίμακα μέχρι το Λευκό Οίκο. Η σειρά προτάθηκε για 33 βραβεία Έμμυ και οκτώ «Χρυσές Σφαίρες» με τον Σπέισι και τη Ράιτ να κερδίζουν Χρυσές Σφαίρες για τις εμφανίσεις τους.

«Η ιστορία του Άντονι Ραπ είναι βαθιά λυπηρή», έγραψε ο δημιουργός του House of Cards, Μπο Γουίλιμον, στο Twitter. Και συμπλήρωσε: «Όσο συνεργαζόμουν με τον Κέβιν Σπέισι στο House of Cards, δεν είχα παρατηρήσει ή ενημερωθεί για κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα. Γι΄ αυτό έλαβα σοβαρά υπόψη μου τις αναφορές και δεν το περίμενα. Στηρίζω τον κ. Ραπ και το θάρρος του».

Ο αδελφός του Κέβιν Σπέισι λέει ότι ο πατέρας τους ήταν ένας ναζί που τον βίαζε επί χρόνια

Στον απόηχο των καταγγελιών εις βάρος του Κέβιν Σπέισι, ο μεγαλύτερος αδελφός του, Ράνταλ Φάουλερ, υποστηρίζει ότι ο εκλιπών πατέρας τους, Τόμας Τζέφρι Φάουλερ, τον βίαζε στη διάρκεια της εφηβείας του κι ότι η μητέρα του το γνώριζε.

Ο 62χρονος οδηγός λιμουζίνας ισχυρίζεται ακόμη ότι δεν απέκτησε ποτέ του παιδιά επειδή δεν ήθελε να τους μεταδώσει τα «γονίδια του σεξουαλικού θηρευτή» από τον πατέρα τους.

«Υπήρχε τόσο σκοτάδι στο σπίτι μας, που ήταν απίστευτο. Ήταν άθλια η κατάσταση. Ο Κέβιν προσπάθησε να αποφύγει αυτό που συνέβαινε, κλείστηκε σε μια συναισθηματική φούσκα. Άδειασε μέσα του», λέει.

Ο Φάουλερ υποστηρίζει ότι η μητέρα τους αηδίασε όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας της κακοποιούσε σεξουαλικά μια έφηβη συγγενή τους το 1964. Λέει ακόμη ότι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να προστατέψει τον αδελφό του κι ότι η αδελφή τους Τζούλι το έσκασε από το σπίτι μόλις έκλεισε τα 18.

«Απειλούσα συνεχώς τον πατέρα μου ότι αν άγγιζε ποτέ τον αδελφό μου θα αποκάλυπτα τα πάντα στη μητέρα και θα διαλυόταν η οικογένεια».

Είπε ακόμη ότι ο πατέρας τους ήταν μέλος του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος κι ότι κούρευε το μουστάκι του για να μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Netflix House of Cards Κέβιν Σπέισι ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ