Εφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στα Εξάρχεια -Εκεί προσπάθησε να μεταφέρει όπλα και εκρηκτικά ο 29χρονος - iefimerida.gr

Εφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στα Εξάρχεια -Εκεί προσπάθησε να μεταφέρει όπλα και εκρηκτικά ο 29χρονος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι στα Εξάρχεια το οποίο είχε νοικιάσει ο 29χρονος που συνελήφθη για τα τρομοδέματα.

Η έφοδος των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 31/10. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Από το διαμέρισμα, το οποίο ο 29χρονος συλληφθείς είχε νοικιάσει, μέσω internet, για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου 2017, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.

Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι ο 29χρονος είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούν και για τον λόγο αυτό θέλησε να μεταφέρει τα όπλα και τα εκρηκτικά από το σπίτι-γιάφκα σε άλλο, το οποίο είχε νοικιάσει μέσω των πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ