Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το αντικείμενο και οι δυο μαρτυρίες που οδηγούν στη λύση της υπόθεσης - iefimerida.gr

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το αντικείμενο και οι δυο μαρτυρίες που οδηγούν στη λύση της υπόθεσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές, χάρη σε δύο νέες μαρτυρίες και ένα αντικείμενο που παραδόθηκε.

Μάλιστα, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας χαρακτήρισε το αντικείμενο που παραδόθηκε στις Αρχές «πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο», τονίζοντας ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι. Κατέθεσαν στις Αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι Αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με το αντικείμενο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, θα μπορούσε να οδηγήσει στον δράστη του εγκλήματος.

Κύκλοι αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με το ΑΠΕ εκφράζουν την εκτίμηση ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί η πολύκροτη υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης» τονίζουν, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι ίδιοι κύκλοι.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι Αρχές θεωρούν ως πιθανότερο το σενάριο της ληστείας, με μόνο στοιχείο που τους προβληματίζει τις 14 μαχαιριές, καθώς προδίδουν μένος εναντίον της 32χρονης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ