Κάταγμα ο Πάντελιτς-Πολλά τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Πανιωνίου - iefimerida.gr

Κάταγμα ο Πάντελιτς-Πολλά τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Πανιωνίου

Κάταγμα ο Πάντελιτς-Πολλά τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Πανιωνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέα προβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της κυριακάτικης προπόνησης με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη», καθώς στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν αυτά των Μιραλάς και Μαρκάνο. Σοβαρός τραυματισμός για Πάντελιτς.

Ο Μάρκο Πάντελιτς τραυματίστηκε στην προπόνηση και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, υπέστη κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού. Ο Κέβιν Μιραλάς ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση και δεν προπονήθηκε. Ο Βέλγος επιθετικός παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί. Ο Ιβάν Μαρκάνο ένιωσε ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και θα υποβληθεί σήμερα σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της ενόχλησης.

Ο Φρανσουά Μοδέστο, αν και παρουσίασε μικρή βελτίωση, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πυρετό και παρέμεινε σπίτι του, συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί, κάτι που σημαίνει πως δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους». Ο Όλαφ Μέλμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αριέλ Ιμπαγάσα.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ