Πήγαν να βραβεύσουν τη Δέσποινα Βανδή και την είπαν... Βίσση -Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Πήγαν να βραβεύσουν τη Δέσποινα Βανδή και την είπαν... Βίσση -Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια [βίντεο]

Δέσποινα Βανδή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είχαν σταματημό οι γκάφες και τα λάθη στην απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων 2017, τα οποία έχουν θεσπιστεί έχουν θεσπιστεί από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, στο Θέατρο Βέμπο.

Η πρώτη γκάφα έγινε με την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αν και κέρδισε βραβείο τελικά δεν το πήρε επειδή... ήταν απούσα. Το βραβείο εν τέλει μετά από συζήτησή επί σκηνής κατέληξε στο «Σπίτι του Ηθοποιού», με το κοινό να γελάει με τα όσα εκτυλίχθηκαν στην σκηνή.

Οι γκάφες βέβαια δεν τελείωσαν εκεί, καθώς λίγο αργότερα στην ανακοίνωση του ειδικού επάθλου που φέρει το όνομα της Σοφίας Βέμπο και αποδέκτη είχε τη Δέσποινα Βανδή, ο παρουσιαστής την προσφώνησε ως… Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός όχι μόνο δεν παρεξηγήθηκε αλλά έκανε και πλάκα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, ότι της έχει ξανασυμβεί σχεδόν το ίδιο περιστατικό. Μάλιστα, αποκάλυψε και μια ιστορία από παλιότερη βράβευσή της, στην οποία ήταν η μόνη υποψήφια και ο παρουσιαστής την είχε πει... Καίτη!

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την εξαιρετική εμφάνιση της στο διάσημο Μιούζικαλ «Mamma Mia», στο οποίο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας με επιτυχία την "Ντόνα".

Με το συγκεκριμένο ειδικό έπαθλο έχουν τιμηθεί τεράστιες προσωπικότητες όπως η Μαρινέλλα, η Βίκυ Λέανδρος, η Νάνα Μούσχουρη αλλά και η Άννα Βίσση στο παρελθόν όμως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίσση βραβεία Δέσποινα Βανδή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ