Ξανά στα δικαστήρια Τζούλια Αλεξανδράτου-Μένιος Φουρθιώτης, για τα 200.000 ευρώ - iefimerida.gr

Ξανά στα δικαστήρια Τζούλια Αλεξανδράτου-Μένιος Φουρθιώτης, για τα 200.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα Τζούλιας Αλεξανδράτου-Μένιου Φουρθιώτη καλά κρατεί.

Την περασμένη Τετάρτη οι δυο τους ετοιμάζονταν να ξανα-διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες. Η Τζούλια Αλεξανδράτου έδωσε κανονικά το «παρών», ενώ ο παρουσιαστής εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του. Ωστόσο η υπόθεση δεν εκδικάστηκε και πήρε αναβολή λόγω παρέλευσης ωραρίου.

«Μήλον της Εριδος» για τη δικαστική τους διαμάχη είναι τα 200.000 ευρώ που η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Μένιο Φουρθιώτη ότι έκλεψε από το χρηματοκιβώτιό της!

Η πολύκροτη υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από σχεδόν επτά χρόνια εις βάρος του Μένιου Φουρθιώτη.

Σε αυτή, η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών υποστηρίζει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ότι ο πρώην συνεργάτης άρπαξε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ (!) που φύλαγε στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με το μοντέλο, το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης βρέθηκε απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα να μην καταγραφούν οι κινήσεις του δράστη.

Η ίδια, πάντως, φέρεται να υποστηρίζει ότι ο νυν παρουσιαστής του «Ε», με τον οποίο διατηρούσαν στενή επαγγελματική σχέση, ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το περιεχόμενό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εspresso, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της κλοπής, αποδίδοντάς τη στη… φαντασία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και στην εκδικητική διάθεσή της. Ο παρουσιαστής φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν ήξερε καν πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και ότι το μοντέλο ήθελε με την καταγγελία σε βάρος του να τον εκδικηθεί επειδή διέκοψε τη συνεργασία τους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ