Βιβλίο για τον χωρισμό της Ωνάση -Η παράνομη σχέση και μία πρώην συνοδός πολυτελείας [εικόνες] - iefimerida.gr

Βιβλίο για τον χωρισμό της Ωνάση -Η παράνομη σχέση και μία πρώην συνοδός πολυτελείας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βιβλίο με θέμα τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Nτόντα ετοιμάζει ο παλιός σύμβουλος του πατέρα της Αθηνάς Ωνάση,Τιερί Ρουσέλ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μανθεάκης μέσα από το βιβλίο του «Κούκλα από ατσάλι» υπόσχεται να αποκαλύψει τον λόγο του πολύκροτου διαζυγίου της «Χρυσής Κληρονόμου» και του ιππέα- playboy Ντόντα.

Βιβλίο για τον χωρισμό της Ωνάση -Η παράνομη σχέση και μία πρώην συνοδός πολυτελείας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την αποκάλυψη έκανε ο φίλος και σύμβουλος της Αθηνάς μέσω facebook αναρτώντας μάλιστα τέσσερις φωτογραφίες, τις οποίες συνοδεύει το παρακάτω κείμενο: «Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP guests only area του Athina Onassis Horse Show, και η 'γλυκιά και τρυφερή' όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση; Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της "Χρυσής Κληρονόμου" και του ιππέα playboy Doda. Ποιος το θύμα, ποιος ο φταίχτης, ποιος έχει καρδιά από πάγο, ποια η ανατροπή; Σε λίγο...στο (δημοσιογραφικό) βιογραφικό βιβλίο μου "A Doll Made of Steel" - ("Μια Κούκλα από Ατσάλι")».

Βιβλίο για τον χωρισμό της Ωνάση -Η παράνομη σχέση και μία πρώην συνοδός πολυτελείας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ωνάσση ντοντα χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ