Κατά του Πολάνσκι οι Femen -Εισέβαλαν γυμνόστηθες στην Κινηματογραφική Λέσχη του Παρισιού [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατά του Πολάνσκι οι Femen -Εισέβαλαν γυμνόστηθες στην Κινηματογραφική Λέσχη του Παρισιού [βίντεο]

Διαμαρτυρία των Femen κατά του Πολάνσκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ακτιβίστριες της Femen εισέβαλαν γυμνόστηθες στην Κινηματογραφική Λέσχη του Παρισιού, διαμαρτυρόμενες για αφιέρωμα στον Ρομάν Πολάνσκι.

«Καμία τιμή στους βιαστές», φώναζαν οι δύο γυναίκες κατά την άφιξη του σκηνοθέτη, ο οποίος έχει κατηγορεί για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση από πολλές γυναίκες.

«Πολύ Σημαντικός Παιδοεγκληματίας», ήταν το μήνυμα που είχαν γράψει οι δύο ακτιβίστριες στο στήθος τους. Οι άνδρες της ασφάλειας τις απομάκρυναν γρήγορα από τον χώρο. «Το να εκτιμούμε έναν καλλιτέχνη δεν συνεπάγεται να αποσιωπούμε τα εγκλήματά του», σχολίασε η Σαναά Μπεκά, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα φεμινιστικών οργανώσεων και πήγε στη Λέσχη για να διαμαρτυρηθεί. «Αν ο βιασμός είναι τέχνη, δώστε στον Πολάνσκι όλα τα Σεζάρ», έγραφε ένα από τα πολλά πανό που κρατούσαν οι γυναίκες, ενώ κάποιες φώναζαν «Φτάνει πια με όσους θέλουν να προστατεύουν τους δράστες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμαν Πολάνσκι Femen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ