Βοήθεια 30.000 δολάρια στην Ελλάδα, από κάθε εφοπλιστή, προτείνει ο Βενιάμης - iefimerida.gr

Βοήθεια 30.000 δολάρια στην Ελλάδα, από κάθε εφοπλιστή, προτείνει ο Βενιάμης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης προτείνει στα μέλη της Ενωσης να συνεισφέρουν με το ποσό των 30.000 δολαρίων, ο καθένας, προκειμένου να ενισχύσουν τον κρατικό προϋπολογισμό στην προσπάθειά που γίνεται για να αποφύγει η χώρα την χρεοκοπία.

Η πρωτοβουλία αυτή όμως έχει προκαλέσει πολλά σχόλια μεταξύ των μελών της Ενωσης καθώς πολλοί επισημαίνουν ότι οι εφοπλιστές θα έπρεπε να κάνουν μια πραγματικά γενναιόδωρη προσφορά, έστω και ως συμβολική χειρονομία.

Οι ίδιοι αντιπροτείνουν ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ανά εφοπλιστή, σημειώνοντας ότι με την πρόταση του κ. Βενιάμη κινδυνεύει να ευτελισθεί η προσπάθεια και να λοιδορηθούν τα μέλη της Ενωσης.

Ο κ. Βενιάμης εκτός από τις εφοπλιστικές του δραστηριότητες έχει και άλλες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων η η συμμετοχή ως βασικού μετόχου στη διαφημιστική εταιρεία mass η οποία έχει δηλώσει πτώχευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ