Γιατί η κόρη του Mr Bean αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της; [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η κόρη του Mr Bean αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της; [εικόνες]

Ο διάσημος Βρετανός κωμικός Ρόουαν Άτκινσον. Φωτογραφία: Jonathan Short/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Γιατί η κόρη του Mr Bean αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όταν η κόρη του διάσημου κωμικού Rowan Atkinson, Λίλι, ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια και χορεύτρια burlesque πριν από δύο χρόνια, δεν ήταν μόνο τα φωνητικά της και τα τολμηρά ρούχα της που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και διάσημο επώνυμο του πατέρα της.

Τώρα όμως, η 22χρονη Λίλι έχει αφαιρέσει το Άτκινσον και υιοθέτησε το πατρικό όνομα της μητέρας της, της Σουνέτρα Σάστρι.

«Είναι ένα πραγματικό μυστήριο» λέει ένας από τους θαυμαστές της 22χρονης. «Το Άτκινσον ήταν το επώνυμο της Λίλι σε όλη της τη ζωή, αλλά τώρα το ξεφορτώθηκε και αποκαλείται Λίλι Σάστρι. Ελπίζω να μην έχει μαλώσει με τον πατέρα της. Το διαζύγιο ήταν πραγματικά δύσκολο για όλους στην οικογένεια».

Η 22χρονη Λίλι Άτκινσον. Φωτογραφία: Facebook

Μετά από μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις στο Λονδίνο πέρυσι, συμπεριλαμβανομένου του θεάτρου St James, η Λίλι εξαφανίστηκε ξαφνικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – την μόνη πλατφόρμα στην οποία στηρίχτηκε για να προωθήσει το έργο της και τις προσεχείς της εμφανίσεις.

Έχει επίσης διαγράψει όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram των τελευταίων δύο ετών.

Γιατί η κόρη του Mr Bean αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ίσως στην απόφασή της αυτή να έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ο Mr. Bean εγκατέλειψε την πρώην σύζυγό του και make-up artist του BBC μετά από 24 χρόνια γάμου για μια νέα γυναίκα στη ζωή του.

Ο Ρόουαν Άτκινσον με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο 62χρονος Άτκινσον γνώρισε την 33χρονη Λουίζ Φορντ, που τη γνώρισε το 2013 και μάλιστα συζεί μαζί της στο πανάκριβο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο, λίγες μόλις εβδομάδες μετά το διαζύγιό του.

Η Λίλι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ το επόμενο έτος, όπως επιβεβαίωσε η ίδια αυτή την εβδομάδα, όταν ξαφνικά ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφάι όπου εμφανίζεται τόπλες με μία ημιδιάφανη φούστα. Υπονοώντας μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο της άλμπουμ, έγραψε: «14.02.18. Η διαδικασία ξεκινάει».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily (@lilysastry) στις Οκτ 27, 2017, 6:23πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mr. Bean Ρόουαν Άτκινσον Λίλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ