Αυτά είναι τα ακριβότερα παπούτσια του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα ακριβότερα παπούτσια του κόσμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει μία Βρετανίδα σχεδιάστρια που έχει τόσο μεγάλο κόλλημα με τα πανάκριβα αντικείμενα που η ίδια έχει σχεδιάσει το πιο ακριβό φόρεμα του κόσμου, την πιο ακριβή τούρτα και τώρα αποφάσισε να μας παρουσιάσει τα πιο ακριβά παπούτσια που υπάρχουν.

Η Ντέμπι Γουίνγκαμ, λοιπόν, μετά από το φόρεμα αξίας 15,45 εκατ. δολαρίων και την τούρτα με 74 εκατ. κόστος, παρουσιάζει ένα ζευγάρι ολόχρυσα πέδιλα με ιδιαίτερο σχέδιο... τα οποία έχουν τιμή πώλησης «μόνο» 15,1 εκατ. δολάρια.

Τα παπούτσια ήδη έχουν «βρει» ιδιοκτήτη, καθώς η Ντέμπι τα δημιούργησε μετά από παραγγελία δώρου γενεθλίων μίας ανώνυμης οικογένειας στο Ντουμπάι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shoe Bakery™ (@shoebakery) στις Οκτ 25, 2017, 10:02πμ PDT

Πάντως οι σπάνιες πέτρες και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο δικαιολογούν την τιμή τους, αν και με μία πρώτη ματιά τα παπούτσια μοιάζουν με τούρτα σε σχήμα ψηλοτάκουνων.

Συγκεκριμένα, η Ντέμπι χρησιμοποίησε για να διακοσμήσει τα παπούτσια μερικές από τις πιο σπάνιες πέτρες στον κόσμο, όπως μεγάλα ροζ και μπλε διαμάντια αξίας 13 εκατ. δολαρίων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATOK DEAN (@atokdean) στις Οκτ 27, 2017, 6:24πμ PDT

Το παπούτσι έχει ακόμη τέσσερα μικρότερα λευκά διαμάντια τριών καρατίων και άλλα 1.000 πιο μικρά. Το φερμουάρ και η σόλα είναι κατασκευασμένα από καθαρό χρυσό και το δέρμα τους χρωματισμένο με 24 καρατίων χρυσή μπογια.

Μάλιστα, επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, όλα τα υλικά ενώθηκαν μεταξύ τους με 18 καρατίων χρυσή κλωστή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debbie wingham (@debbie_wingham) στις Οκτ 26, 2017, 5:50πμ PDT

Η Ντέμπι για να δημιουργήσει ένα τέτοιο έργο τέχνης συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Κρις Κάμπελ, ο οποίος έκανε πράξη την ιδέα της.

«Πολλοί από τους πελάτες μου διαθέτουν πολύτιμα κοσμήματα, τα οποία φυλάσσουν σε χρηματοκιβώτιο και φορούν μόνο μία ή δυο φορές στη ζωή τους. Χρησιμοποιώντας τις πολύτιμες πέτρες τους για να σχεδιάσω ένα έργο τέχνης, μπορώ να δημιουργήσω κάτι που θα είναι αντικείμενο θαυμασμού σε καθημερινή βάση», δήλωσε η Wingham, που λέει πως μετά από αυτό σκοπεύει να αποσυρθεί και να ασχοληθεί μόνο με την επιχείρησή της. Η ίδια διαθέτει κάτι σαν φούρνο, όπου πουλά ιδιαίτερες και πανάκριβες τούρτες και η λίστα αναμονής ξεπερνά τους έξι μήνες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debbie wingham (@debbie_wingham) στις Αύγ 30, 2017, 12:52μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια ακριβά εκατομμύρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ