Τι υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός στην απολογία του στην UEFA - iefimerida.gr

Τι υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός στην απολογία του στην UEFA

Τι υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός στην απολογία του στην UEFA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός θα αποστείλει σήμερα στην UEFA το υπόμνημά του ενόψει της απολογίας του στην πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στις 24 Φεβρουαρίου.

Οι «πράσινοι» θα στηρίξουν την απολογία τους σε πέντε άξονες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal»:

1) Θα επικεντρωθούν στον πρότερο έντιμο βίο του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν δεν είχε πρόβλημα με οφειλές σε παίκτες, προπονητικό επιτελείο και υπαλληλικό προσωπικό.

2) Θα επισημάνουν το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι το μπάτζετ της ομάδας μειώθηκε με την πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ δεν ανανεώθηκαν υψηλά συμβόλαια. Επιπλέον οι «πράσινοι» δεν προχώρησαν σε καμία μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο.

3) Θα ενημερώσουν για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει οριστεί για τις 9 Μαρτίου, στην οποία έχει εκφράσει την πρόθεση του να συμμετάσχει ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ, Αντρέας Βγενόπουλος.

4) Θα σταθούν στην προσπάθεια του Αδαμάντιου Πολέμη για την σύναψη δανείου, με το οποίο θα καλυφθούν όλες οι οφειλές της ΠΑΕ έως τις 31 Μαρτίου, που ανέρχονται στα 8 εκ. ευρώ.

5) Θα αναφερθούν στην ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, που επιτρέπει σε μη Ευρωπαίους να επενδύσουν σε ελληνικές ομάδες και θα επισημάνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον, το οποίο καθιστά πιθανή την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ