Ολα έτοιμα για το πρώτο debate όλων των υποψηφίων ηγετών της Κεντροαριστεράς - iefimerida.gr

Ολα έτοιμα για το πρώτο debate όλων των υποψηφίων ηγετών της Κεντροαριστεράς

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα είναι έτοιμα για το πρώτο debate των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Η πρώτη τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο στούντιο της Κατεχάκη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 στις 21:00.

Στο στούντιο θα βρίσκονται η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι πρώην υπουργοί Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης και οι Απόστολος Πόντας, Δημήτρης Τζιώτης και Κ. Γάτσιος.

Οι εννέα υποψήφιοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της Περιφέρειας Ανδρέα Γιουρμετάκη (Λάρισα), Γιώργου Σαχίνη (Ηράκλειο), Γιώργου Σιμόπουλου (Λαμία), Φίλιου Στάγκου (Θεσσαλονίκη) και Κωνταντίνου Μάγνη (Πάτρα).

Θα συντονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Το δεύτερο debate θα γίνει την άλλη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα πριν στηθούν οι κάλπες για τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ τηλεμαχια Κεντροαριστερά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ